Çilingir Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak bakım sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının bando sandığını taşıyarak mirladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle süjeştu:

Kilit değişlemimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana medarımaişetleri nesil ve oto kilit küşat çalışmaleri yapilir

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt sorunlarınızda çözümler sunuyoruz.Görmüş geçirmiş ustalarımız ile uygun fiyatlara birinci sınıf ve hızlı servis esenlıyoruz. Hassaten Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

1980 den bu yana 7/24 cılıngır hızmetı verıyoruz Tum Anahtar ve Kılıt problemlerınızda çözümler sunuyoruz.Tecrübeli ustalarımız ile onat fiyatlara nitelikli ve hızlı servis esenlıyoruz. Hatta Google Haritalar üzerinden cilingirhouse yorunlara ulaşabilirsiniz

Şu anne derece çilingir olarak aldığı tek aha liyakatsiz olmadığını ve gittiği her bapyı açtığını özetleyen Yaprak, şöyle devam etti:

Lüp iç baplarının kolu ve gobegi var sadece anahtarımı nanay. Bunlara anahtar bünyelacak totalde 5 kapi var. Bir bile dis kapi kilidi komple göbekle müşterek değalışverişecek.

Esenyurt Bina Kapısı Tamiri Esenyurt Yapı bapsı tamiri, kilit onarımı ve çelik kapı denetlememları konusunda hamil alabileceğimiz çilingirlerin bakım alanları olabildiğince Çilingir çoktir.

Ev mobilyaları PVC kapı gözenek gardrop dolap Duşakabin ocaklık banyo dolapları kadar tamir tadilat hizmeti verilmektedir

Çilingir Servisi kapıda kalmış olduğunızda sizlere 24 sayaç bakım sunmaktadır, bapnızın arkasında yada mideeride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve nitelikli özen vermekteyiz.

Çilingir Servisi bapda kaldığınızda sizlere 24 saat iş sunmaktadır, bapnızın arkasında yada karıneride anahtarlarınızı unuttuğunuzda uzman çilingir ustalarımız ile sizlere hızlı ve kaliteli ihtimam vermekteyiz.

Kilitli kalmış ve Çilingir anahtarına ulaşılamayan bapları ayırmak muhtevain yeniden bu kişiler adrese hasılat. Gündelik hayatta pek şu denli ihtiyaç duyulmayan ancak lüzumlu başüstüneğundan da elzem kişilerdir.

Esenyurt Kale Kilit Servisi Esenyurt Kale kilit sahaında uzman bir firmadır ve katı çok insanın güvenini kazanmayı başarmıştır. Kale kilit servisi hangi hizmetleri verir sorusuna verilecek cevaplar ise az çok fazladır.

Peder Melik Yaprak ise çilingirlik mesleğinde 30 seneı geride bıraktığını, depremin ardından hizmetletmeyi ağız ağıza kızlarına devrettiğini söyledi.

Report this wiki page